У Вртићу „Ташмајдан“ организован је културно-образовни програм у оквиру Дечје недеље, а рекреативним активностима je деци указано да спорт не сме да буде привилегија, већ право сваког детета.

Деца су такође имала прилику и да одгледају позоришну представу “Нака Супербака“ у извођењу наше познате глумице Наде Блам, која је кроз разне животне и драмске ситуације, проналазила најбољи начин за успешно решавање „великих проблема, малих људи“. Поводом ове теме, и у вртићу је организован програм, под називом“ Деца- деци“, који су извела сва деца, и где су једни друге, обрадовали песмом, игром и рециталом.

Успешно је изведена и омиљена манифестација ПУ: „Чика Јове Змај“ ШЕШИРИЈАДА! Веселом парадом шешира, управо родитељи и деца су приказала своју креативност у њиховој изради.

У складу са овогодишњим слоганом, деца вртића „Ташмајдан“, са својим васпитачима, су на маштовит начин отиснула „ВЕЛИКО СРЦЕ ДЕЦЕ ТАШМАЈДАНА“!! где смо сви уживали…јер сложићемо се…ДЕЦА ИМАЈУ ПРАВО, ДА ЖИВЕ СРЕЋНО И ЗДРАВО!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here