Рок за пријаву за преосталих 40.000 ваучера вредности 5.000 динара за одмор у Србији траје до 20. октобра и оне морају бити поднете најкасније 30 дана пре почетка реализације аранжмана.

До сада је подељено укупно 260.000 ваучера.

Ови ваучери могу се искористити за плаћање смештаја у Србији и заинтересовани који се нису пријавили у претходним круговима и желе да искористе ову помоћ, то треба да учине на шалтерима Поште.

Право на субвенционисани одмор имају пензионери, незапослени, корисници права на додатак за помоћ и негу другог лица, запослени са примањима која не прелазе 70.000 динара месечно, војни инвалиди, носиоци пољопривредног газдинства, студенти, а корисници ваучера могу бити и лица старија од 65 година која не остварују право на пензију.

Документи потребни за пријаву су следећи: kорисници права на пензију стављају на увид фотокопију решења о оствареном праву на пензију или оригинал пензионог чека, радници са примањима, која не прелазе износ од 70.000 динара месечно стављају на увид оригинал потврде о запослењу и оствареној заради исплаћеној у месецу који претходи месецу у коме се подноси пријава, коју издаје послодавац или исплатни листић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here