Због изузетно великог интересовања грађана и резултата наградне игре Узми рачун и победи, која је прошле године први пут организована у електронском формату, Влада Србије је донела одлуку о организовању новог годишњег циклуса и у 2024. години.

Прошле године је випе од милион грађана отворило налоге и послало невероватних 285.798.140 фискалних рачуна.

Очекује се да први круг наградне игре почне крајем априла или у првој половини маја, док ће извлачење и овог пута бити емитована уживо на РТС 1.

Награде за најсрећније грађане и овај пут биће станови у Београду, а биће додељено по два стана у свакој емисији, односно 10 станова у овом кругу наградне игре.

Наградна игра ће се одвијати путем апликације “Узми рачун и победи” као и прошлог пута. С обзиром на то да су због заштите података о личности сви налози и унети рачуни из претходног циклуса обрисани, грађани ће да би учествовали морати да отворе нове налоге.

У овом тренутку могу да проверавају валидност рачуна, али не и да их уносе у апликацију, јер наградна игра још увек није почела. Свакако препоручујемо грађанима да узимају и чувају фискалне рачуне, а спремамо и неке новине, о чему ћете бити благовремено обавештени.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here