У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ОДРЖАН СКУП ЧЛАНОВА САВЕТА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ СНС ЗА ЦЕНТРАЛНУ СРБИЈУ

0
262

У Смедеревској Паланци одржан је скуп чланова Савета за информисање Српске напредне странке, за регион Централне Србије.

Организатор скупа био је Општински одбор Српске напредне странке у Смедеревској Паланци на челу са повереником Николом Вученом.

Присутним активистима из пет округа Централне Србије обратили су се члан Председништва и повереник Општинског одбора Смедеревска Паланка, Никола Вучен, члан Извршног одбора Српске напредне странке и координатор странке за Смедеревску Паланку, Параћин и Нишавски округ, Далибор Шћекић и члан Председништва Српске напредне странке Братислав Гашић.

Гашић је поздравивши присутне чланове Савета за информисање рекао да су то највреднијих људи, који се свакодневно залажу, јуначки боре и активно и предано раде за Српску напредну странку и нашег председника Александра Вучића. Он је подржао рад Савета и пожелео им је да буду још успешнији у даљем раду који ће утицати на јачању и напретку Српске напредне странке.

Овом скупу присуствовали су и координатори Извршног одбора Српске напредне странке, координатори Савета за информисање, Лана Ђурашковић, Радмила Вечић и Јелена Максимовић координаторка за регион Централне Србије Савета за информисање, повереници градских и општинских одбора.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here