Сјајна забава – пењање на вештачку стену, осликавање лица и мноштво других забавних садржаја, учења и лепог дружења чека малишане у АВА шопинг парку у Београду у оквиру “Дечије АВАнтуре“ овог и наредног викенда.

Пењање на вештачку стену заказано је за суботу од 12 до 16 часова, од 12 до 14 часова креативци ће у оквиру радионице „Јесен у боји“ оцртавати лица малишана, учити корисне ствари на тему природе и како се воли природа. Мали спортисти од 14 до 16 часова могу да се опробају на спортском полигону где је циљ да науче како да негују тело и дух. У Креативној радионици деца ће имати прилику да науче како се сади чуваркућа или учити о свемиру, заједно са маскотом астронаута, од 16 од 18 часова. Финеса читаоница за малце са темом „Упознајте Крокову“ траје од 12 до 18  часова.

За недељу је такође припремњен сјајан програм који почиње у подне, у првом термину малишани ће моћи да добију занимљив „фаце паинт“, следе креативне радионице „Јесен у боји“ где ће учити на тему природе. Мали креативци, од 14 до 16 часова, могу да се опробају у бојењу џиновских бојанки и да уче слова и бројеве. Маскота астронаута и креативне радионице за садњу чуваркућа биће одржана од 16  до 18 часова, а Финеса читаоница за малце са темом „Упознајте Крокову“ одржава се од 12 до 18 часова.

Уколико за овај викенд имате неке друге планове и не стижете да посетите „Дечију АВАнтуру“, нареденог викенда (14. и 15. октобра) забава се наставља у пуном јеку. Почиње опет од 12 часова у суботу са осликавањем лица које траје до 14 часова, у исто време почиње и читаоница за малце која траје све до 18 сати. Заједно са маскотом Спартанца малишани ће од 14 до 16 часова учити занимљиву историју. Дечије креативне радионице се одржавају од 14 до 17 часова, а дечија представа планирана је за термин од 17 до 18 часова. Сликарске радионице за децу се одржавају од 16 до 18 часова.

Ни у недељу неће изостати забава, јер од 12 до 14 часова имамо осликавање лица малишанима, у исто време стартује читаоница за малце, од 14 до 18 часова следе спортске игре за децу, а од 16 до 18 часова са маскотом Спартанац учимо историју на забаван начин. Дечије креативне играонице су планиране за термин од 16 до 18 часова, а од 17 до 18 часова осликавање лица. Забава је дозвољена и њиховим родитељима.

За оне мало старије који уживају у шопингу, АВА схоппинг парк приредиће шопинг викенд са сјајним попустима 14. и 15. октобра.

Зато позивамо родитеље да не пропусте два предстојећа викенда препуна забаве за њихове малишане, где ће имати могућност да развију маштовитост, храброст, као и друштвене вештине док истражују различите атракције и уче како се носити са изазовима. Овде свако дете може да пронађе нешто што га испуњава срећом, било да је љубитељ адреналинског пењања на вештачку стену, креативних радионица или једноставно опуштања у пријатељском окружењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here