Мајкама са троје и више деце, које имају пребивалиште на територији општине Смедеревска Паланка, данас је уручено више од 170 „поносних картица“ чиме им је омогућено да приликом одређених куповина и услуга остваре погодности.

Пријава за „поносне картице“ траје током целе године, за оне који то до сада нису учинили. Локална самоуправа у сардањи са Удружењем „Покрет за децу три плус“ из Чачка наставиће да укључује друга предузећа и приватнике на територији општине, како би омогућили породицама да добију што више попуста.

Општина Смедеревска Паланка је једина у Србији која је обезбедила бесплатан паркинг за родитеље, а у наредном периоду, како је најављено, радиће се на смањењу цена комуналија. Поред мера које се већ примењују, радиће се и даље како би се суграђанима, посебно најмлађима, обезбедили што бољи услови, а родитељима помоћ и подршка, рекла је заменица председника Општине Ђурђина Младеновић.

„Поносне картице“ нису само привилегија, већ на овај начина желимо да искажемо велико поштовање и подстакнемо друге да шире своје породице, рекла је Младеновић родитељима на пријему у Великој сали Општине.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here