„УВИД У РАЧУН“ НОВ ПОРТАЛ ЗА ПЛАЋАЊЕ РАЧУНА ЗА СТРУЈУ

0
126

Нов портал за преузимање е-рачуна и електронско плаћање струје – Увид у рачун, доступан је од данас нан сајту Електропривреде Србије. Намењен је купцима на гарантованом снабдевању – домаћинствима и малим купцима.

Домаћинства и мали купци сада ће имати брз и једноставан приступ е-рачуну одмах по формирању месечног задужења, пре штампања и дистрибуције уобичајеном поштом.

Додатне функције портала омогућавају увид у архиву рачуна и уплата из претходне три године, као и детаљан преглед потрошње по зонама и тарифама. Само коришћење портала је једноставно, као и процес регистрације и пријаве.

Корисници портала ће моћи безбедно и брзо електронски да плате рачун без одласка у пословнице платних институција, и то путем система за инстант плаћања (ИПС Скенирај) и платним картицама Дина, Visa и MasterCard.

Новина је и да ће корисници моћи да прегледају и електронски плате рачуне за више мерних места у различитим регионалним подручјима Србије. Активирањем јединственог портала са радом ће престати досадашњи регионални портали.

До краја године, биће доступна и могућност подношења приговора на рачун, односно рекламације. У наредној фази дигитализације, која је планирана за почетак 2024. године, „Електропривреда Србије“ ће активирати и мобилну апликацију „Увид у рачун“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here