Седница Скупштине општине Смедеревска Паланка заказана је за четвртак, 26. октобар, у 10 часова. Одборнице ће на једанаестом скупштинском заседању одлучивати о Предлогу извештаја о извршењу буџета за период јануар – јун 2023. године, Предлогу програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређење животне средине за ову годину као и о Предлогу измена и допуна програма уређивања земљишта, изградње и одржавања комуналне инфраструктуре са финансијским планом.

На дневном реду седнице је и Решења о давању сагласности на измене финансијских планова, програма пословања и коришћења субвенција за јавна предузећа и установе, као и разрешења и именовања чланова Школских одбора.
Одборници ће такође разматрати о Предлогу одлуке о начину, поступку и критеријумима за успостављање права службености на ставрима у јавној својини, Предлогу одлуке о финансирању наставника разредне наставе у продуженом боравку у ОШ „Станоје Главаш“ у Глибовцу за ову школску годину и Предлог решења о утврђивању назива дела улице у Смедеревској Паланци.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here