СЕЗОНСКЕ КАРТЕ ЗА КК “ПАРТИЗАН” ТЕК ОД 6. СЕПТЕМБРА

0
175

Навијачи спортског клуба „Партизан“, нарочито кошаркашког тима, мораће да се стрпе за куповину сезонских карата до 6. септембра 2023. године и улазнице ће куповати у две фазе, саопштио је данас овај клуб.

Из Клуба поручују да је велико интересовање за сезонске карте и то илуструју податком да је више од 30.000 регистрованих навијача који желе да постану власници ових  карата.

Правила за куповину карата су следећа:

  • у првих седам дана продаје, сви власници сезонских карата из сезоне 22/23 биће у прилици да обнове, то јест сачувају своје место. У овој фази могућа је само куповина карте за место које је власник имао прошле сезоне.
  • друга фаза продаје траје четири дана током које власници сезонских улазница из 2022/23 могу да, уколико то желе, у новој сезони промене своје место. За њих и ПЛАТИНУМ чланове који имају право прече куповине биће резервисан овај период ексклузивне продаје.

КК „Партизан“ је својим навијачима поручио и да се након истека првих седам дана обнове старих места, она више неће чувати. На тај начин биће омогућена куповина оних места која нису обновљена у првих седам дана.

  • трећа фаза продаје почиње након протека тих 11 дана током које ће се све расположиве карте наћи у слободној продаји.

Након рекордне продаје сезонских улазница и рекродне гледаности у сезони 2022/23, црно-бели ће и у наредној сезони несумњиво имати снажан ветар који ће им дати њихови верни навијачи, уверени су у КК „Партизан“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here