Јесењи Сајам запошљавања у Смедеревској Паланци биће органиизован у среду, 18. октобра 2023. године у свечаној сали (приземље) Nesam Crystal Hall, Главашева 70/3 , са почетком у 10 часова и окупиће 18 послодаваца са територије паланачке општине и општине Велика Плана који су пријавили 336 слободних радних места за различите профиле занимања.

Послодавци траже: инжењере машинске, електро струке, браваре, завариваче, хидрауличаре, електричаре, оператере у производњи, раднике на преради воћа и поврћа, тесаре, зидаре, армираче, магационере, шиваче, оператере, глодаче и стругаре на ЦНЦ машинама.

Такође, конобари, кувари, шанкери, лични пратиоци и персонални асистенти имају прилику да на овом сајму нађу запослење.

Незапослени ће на Сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV).

На штанду Националне службе за запошљавање незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима, актуелним програмима за подстицање запошљавања и конкурсима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије.

Сајмови запошљавања омогућавају директан контакт послодаваца и незапослених и представљају праву прилику да на једном месту непосредно од представника компанија незапослена лица сазнају више о њиховим кадровским потребама, условима рада и конкуришу за посао.

Јесењи Сајам запошљавања који Национална служба за запошљавање Филијала Смедерево традиционално организује у последњем кварталу текуће године, улаз је слободан, а пожељно је да кандидати понесу више примерака радне биографије.

Сајам организује Национална служба за запошљавање Филијала Смедерево у сарадњи са Општинском управом Смедеревска Паланка.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here