САСТАНАК ПОВОДОМ ОРГАНИЗОВАЊА КРСТОВДАНСКОГ ВАШАРА

0
160

Како би традиционални Крстовдански вашар у Смедеревској Паланци и ове године био у пуном сјају, на вашаришту ће бити замењена комплетна електрична мрежа новом, јачом и савременијом, речено је данас на састанку организатора вашара, представника ЈКП „Паланка 2020“, са заменицом председника Општине, представницима Општинске управе, републичке туристичке, ветеринарске и санитарне инспекције, ватрогасно-спасилачке службе и полицијске станице.

На састанку је представљен план постављања тезги и шатора и новине којима ће се обезбедити бољи услови за све учеснике и посетиоце.

Републички инспектори истакли су да су добијене све неопходне сагласности надлежних инспекцијких служби за несметано организовање вашара, пласирање и продаја мешовите робе, хране и пића.

Представници републичких и општинских инспекцијиских служби најавили су присуство у дане одржавање Крстовданских дана из превентивних разлога и да би били на услузи организаторима, јавним службама, излагачима и продавцима.

У сарадњи са ПУ Смедерево, Полицијском станицом у Смедеревској Паланци и општинским саобраћајним инспектором, усаглашена је саобраћајна обилазница око вашаришта, начин усмеравања саобраћаја у току одржавања вашара као и неоходна безбедност за све посетиоце.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here