У оквиру Дечје недеље „Велико срце деце Србије“, Културни центар у Смедеревској Паланци данас ће приредити представу под називом „Нака супербака“ која је намењена деци предшколског узраста и ученицима од првог до четвртог разреда.

Драмска играрија “Нака супербака” је низ живописних, хумористичких и илустрованих примера кроз драмске ситуације, кроз које се проналазе најбољи начини за решавање проблема са којима се деца сусрећу и дају проверени рецепти за успешно решавање великих проблема малих људи у циљу превенције вршњачког насиља.

Лик Неке супербаке тумачи првакиња Народног позоришта у Београду Нада Блам, а мото представе је “Kо вршњаке бије и не да им мира, од страха се крије, тај баш храбар није, само се фолира.”

Представа „Нака супербака“ биће играна у три термина током преподнева за школе и вртиће и улаз је слободан.

Дечја недеља, „Велико срце деце Србије“ почела је јуче и трајаће до 8. октобра у Основној школи Олга Милошевић и биће посвећена живом духу и безграничном потенцијалу најмлађих, будућих лидера, мислилаца и креатора промена у нашем свету.

За среду је организована продајна изложба, а за четвртак пријем првака у Дечји савез. У петак ће млади уметници цртати по асфалту, а субота је дан за спортске игре.

Дечја недеља је период у којем се потврђује посвећеност обезбеђивању безбедног окружења са пуно љубави и неге у којем деца могу да расту, уче и напредују.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here