Прва Лидл продавница у Смедеревској Паланци биће отворена у четвртак 6. јуна 2024. године у Синђелићевој 13, а са радом почиње у 8 часова пресецањем врпце и чиме ће симболично бити обележен почетак рада.

„Веома смо поносни што Смедеревска Паланка добија своју Лидл продавницу, чије је отварање дуго ишчекивано. Од сада ће и Паланчани моћи да се увере у најбољи однос цене и квалитета који нудимо. Такође, овом приликом обезбедили смо и изненађење за све нове маме у Смедеревској Паланци“, рекла је руководилац Корпоративних комуникација у компанији Лидл Србија Марија Којчић.

Приликом Лидлове инвестиције у Смедеревској Паланци, склопљена је сарадња са 25 српских фирми извођача и подизвођача радова. Са новом продавницом, прошириће се и Лидл тим са око 40 продаваца у Смедеревској Паланци.

Као и увек када отвара прву продавницу у неком граду, Лидл је обезбедио и изненађење за све нове родитеље. У недељи након отварања продавнице – од 6. до 13. јуна, Лидл Србија ће доделити „бабy боx“ пакет производа за маме и за новорођенчад, која су стигла на свет у Општој болници „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here