Радови на изградњи новог пута за Градско гробље “Каменац” у Смедеревској Паланци, насипање и припрема за асфалтирање у дужини од 600 метара, биће настављени наредних дана, пошто су обављени припремни радови на овој деоници, а поред новог пута  урађени су и тротоар, ивичњаци, као и окретница за аутобус.

Председник Општине Никола Вучен рекао је да је тиме испуњено још једно обећање дато грађанима и то захваљујући држави, Влади Републике Србије и доброј комуникацији локалне самоуправе и ресорних министарстава. 

„После дужег времена од када су  обустављени радови на изградњи овог пута због разних непредвиђених околности које су утицале на прекид радова, сада можемо са сигурношћу да обавестимо грађане да ће пут ускоро бити приведен намени“, рекао је Вучен и додао да су средства за изградњу овог крака ка гробљу Каменац из државних субвенција.

Према речима првог човека паланачке општине, у путну инфраструктуру улаже се више него икада, а велику захвалност за то има председник Србије Александар Вучић, који је успео да учини немогуће и врати веру у боље сутра.

„У нашој општини има још много посла, планова и инфраструктурних пројеката који чекају на реализацију. Желимо да наша општина, као и читава Србија буду место великих шанси и сигурне будућности“, поручио је Вучен.

Наставак рехабилитације крака државног пута Смедеревска Паланка -Михајловац, деоница ка Градском гробљу „Каменац, реализујu ЈП „Путеви Србије“ на основу Одлуке Владе Републике Србије, а по инструкцијама Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here