У темеље будућег РИВА шопинг парка у Великој Плани, који се гради у самом центру града на површини од 11.280 квадратних метар, са више од 17 продавница, 100 паркинг места и дечјим игралишем, положена је временска капсула. Власник тог центра, чији је завршетак планиран за септембар ове године, је домаћа компанија Донић.

У временску капсулу убачени су примерци дневних новина и листићи са порукама које су исписали окупљени на свечаности која је одржана у уторак, 2. априла 2024. године, а положили су је чланови породице Донић заједно са пријатељима и партнерима на пројекту.

Инвеститор Милан Донић рекао је да је уверен даће то бити нови центар за окупљања и куповину не само Велике Плане, већ и околине.

“Локација је одлично повезана са Београдом и Нишом, с обзиром на то да је удаљена мање од километар од укључења на аутопут Е-75, који представља најважнији саобраћајни правац кроз Србију. Поред одличне локације, обезбедили смо и сјајан микс националних и интернационалних брендова из различитих категорија, као што су мода, обућа, спорт, лепота и здравље, угоститељство, који ће, уз супермаркет и дечије игралиште, употпунити цео доживљај угодне куповине. Отварање наше нове јединствене дестинације за куповину планирамо за септембар 2024. године, а градњом РИВА шопинг центра на више од 6.000 квадрата укупне бруто површине и укључивањем фирми из  Велике Плане у  цео процес, а и након тога, даље у рад центра, наша породична компанија Донић пружиће значајан допринос развоју локалне заједнице“, рекоа је инвеститор.

Компанија Донић основана је 1994. године и данас има више од 100 запослених. У њеном саставу функционише 11 малопродајних објеката у подунавском и шумадијском округу. Из године у годину, породица Донић унапређује пословање и стратешки се шири, тако да је данас у њеном власништву некадашњи комплекс Перкон, у центру Велике Плане и некадашња кланица живине „ИПК 10. октобар“, на чијој парцели ће ускоро нићи РИВА схоппинг центар. Компанија Донић је, захваљујући свом квалитету у пословању, брзо постала препозната код реномираних прозивођача беле технике и то поверење и статус и даље ужива.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here