У Смедеревској Паланци данас је отворена прва Лидл продавница, а врпцу је јутрос  у 8 сати пресекао председник Општине Никола Вучен и тиме продавницу свечано пустио у рад.

„Велико је задовољство да присуствујем отварању савременог дисконта попут Лидла у нашем граду, Смедеревској Паланци. Имали смо прилику да видимо како једна озбиљна компанија приступа изградњи продајног објекта, што не укључује само продавницу већ и приступне саобраћајнице. Додатно, отворила су се нова радна места за махом младе људе, који ће на тај начин остати да живе у Смедеревској Паланци“, изјавио је председник Општине.

Вучен је додао да је тренутно у том малопродајном објекту запослено 40, углавном младих суграђана.

Према његовим речима, како би подржали новоостварене родитеље, компанија Лидл Србија је спремила и изненађење за Паланчане у виду „беби бокс“ пакета.

У недељи након отварања продавнице, од 6. до 13. јуна, све маме и новорођенчад која ће стићи на свет у Општој болници „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци добиће пакет производа од Лидла за њихове успешне прве заједничке дане.

Руководилац Корпоративних комуникација у компанији Лидл Србија Марија Којчић рекла је да се радује посетама Паланчана и честита новим колегама на успешно отвореној продавници.


„Од данас смо у прилици да и грађанима Смедеревске Паланке пружимо оно по чему смо већ постали препознатљиви у нашој земљи – понуду са најбољим односом цене и квалитета“, додала је  Којчић.

Лидл је за потрошаче у новоотвореним продавницама обезбедио јединствен асортиман са више од 2.800 првокласних производа најбољег односа цене и квалитета, са попустима ове недеље и до 50 одсто. На располагању им је такође и Лидл Плус апликација путем које, као део Лидловог програма лојалности, могу да остваре бројне погодности у виду додатних уштеда.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here