За платне студентске картице, чија је примена почела данас, до сада се пријавило 80.000 студената, а преузето је око 6.000 картица.

Од 40.000 студената који су се пријавили у првој недељи, сви су добили обавештења да могу да преузму своје студентске картице у одабраној експозитури коју су приликом регистрације навели на порталу Управе за трезор. Од тога је преко 6.000 картица преузето на шалтерима Поштанске штедионице.

Студенти са личном картом долазе у одабрану експозитуру банке и на лицу отварају рачун и добијају картицу, а процедура није дуга и траје од 10 до 15 минута.

Уз рачун који банка отвара додељује и картицу -то је нова студентска картица, Дина кард и Унион Паy, вођење рачуна и услуге електронског и дигиталног банкарства су бесплатни.

Студенти ће имати попусте у теретанама, биоскопима, књижарама, туристичким агенцијама…

За сада је потписано 45 уговора са компанијама из различитих области: апотеке, теретане, биоскопи, Србијавоз, Ер Србија, Дунав осигурање, књижаре, издавачи, трговински ланци, туристичке агенције које се највише баве путовањима младих…

Пријава се обавља преко портала Управе за трезор и нису временски ограничене, а сутра ће бити пуштен и Портал где ће бити обједињени сви попусти на једном месту, најавили су из Министарства просвете.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here