Одборници Скупштине општине Смедеревска Паланка донели су на петнаестој седници низ  одлука у вези са комуналном уређењу општине, кадровским решењима у установама културе и распореду радног времена у области промета на мало, угоститељства, туризма, занатства и других услужних делатности.

На седници је разрешен досадашњи вршилац дужности директора Установе Културни центар Драган Исаиловић, а на његово место именован Виктор Стојићевић, досадашњи заменик секретара Скупштине општине који је данас разрешен те функције.

Вршилац дужности директора Библиотеке „Милутин Срећковић“ Ирена Поповић разрешена је дужности, а на њено место је данас именована Јасминка Милојковић.

Одборници су већином гласова усвојили предлог Одлуке о измени Одлуке оснивању Архива „Верослава Вељашевић“ па ће Архив од сада пословати под именом Историјски архив „Верослава Вељашевић“. Такође, дата је сагласност за расписивање и спровођење конкурса за избор директора Архива, док је Библиотеци „Милутин Срећковић“ дата сагласност на измене и допуне Сатута.

На петнаестој седници Скупштине општине одборници су дали сагласност на ценовник предузећу PWW за сакупљање и депоновање смећа, као и сагласност ЈКП „Паланка 2020“ на ценовник за коришчење јавних паркиралишта, услуга на зеленој пијаци и погребних услуга.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here