Републички завод за статистику објавио је данас Коначну листу кандидата за пописиваче пољопривреде 2023 који се позивају на обуку, са адресом, датумом и временом почетка обуке.

За Смедеревску Паланку биће ангажовано укупно 29 пописивача. 

Изабрани пописивачи обавезни су да најкасније до 10. септембра 2023. године до 16 часова унесу додатне податке неопходне за израду уговора о ангажовању преко линка.

Такође, обавезни су да присуствују целокупној обуци која траје пет дана, од 18. септембра до 29. септембра, у одређеним терминима.

Коначну листу можете погледати –  овде

Штампани материјал за обуку (Упутство за пописиваче, обрасце и примере за вежбање и др.), кандидати ће добити од Пописне комисије на пункту за обуку. Упутство за пописиваче у електронској форми доступно је на  линку, објављено је на сајту РЗС.

Попис би требало да се спроведе од 1. октобра до 15. децембра. Први резултати биће објављени крајем јануара следеће године.

Плата пописивача зависиће од учинка, минимална ће, према очекивањима, износити око 60.000, док је пројектована око 150.000 динара. За овај посао планирано је да се запосли 1.842 пописивача.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here