НИКОЛА ВУЧЕН ЈЕДНОГЛАСНО ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКA ОО СНС СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

0
206

Данас је одржана изборна Скупштина Општинског обора Српске напредне странке у Смедеревској Паланци. За председника Општинског одбора једногласно је изабран Никола Вучен досадашњи повереник. За избор новог председника паланачких напредњака гласало је 87 делегата који су претходно изабрани на изборима у Месним одборима. Данашњој скупштини присуствовали су председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић као и чланови ИО и координатори СНС за Паланку Дарко Јовановић и Далибор Шћекић.

-Честитам Николи на избору и желим му успеха у даљем раду. Никола је млад и вредан момак који врло пожртвовано ради и као председник општине и као председник одбора. Заслужио је овакву подршку. Желим му још боље резултате у наредном периоду, иако су овде резултати били увек добри, али ми стремимо ка бољем, рекао председник ИО СНС Дарко Глишић. Он је захвалио свим члановима странке и активистима на резулататима који су остварени на свим претходним изборима и рекао да су паланачки напредњаци увек били најбољи у томе, а посебно на прошлогодишњим председничким, парламентарним и локалним. – Када сам пре седам година дошао у Смедеревску Паланку помислио сам да је овде време стало. Сада је Паланка потпуно друго место. Наравно да треба још да напредује, и сигуран сам да хоће, рекао је Глишић и додао: -Траба да будете сложни, вредни и марљиви заједно са општинским руководством и да браните исправну политику. Посао свакога од нас је да се бори за свој град и своју месну заједницу. Тако ради сваки прави напредњак. Бори се за своје место и за бољи квалите живота у њему. Највећи наш интерес јесте мир и стабилност, јер се само тако долази до економског напретка. Велика одговорност је на Српској напредној странци и свима нама. Морамо да очувамо унутрашњу стабилност, да будемо јаки и одлучни јер само тако можемо да очувамо стабилност у држави, истакао је Глишић на крају.

Новоизабрани председник ОО СНС захвалио је присутним члановима и делегатима на подршци и указаном поверењу и позвао своје колеге да заједнички наставе да раде за напредак странке и општине.

– Велика ми је част што ћу у наредном периоду водити Општински одбор Српске напредне странке , али сам свестан чињенице да сам тиме добио и одговорност и обавезу. Заједно морамо да наставимо да водимо нашу општину на путу препорода, да радимо још више и да следимо политику нашег председника Александра Вучића, за нашу јаку и напредну Смедеревску Паланку. Хвала делегатима и мојим колегама напредњацима на поршци и указаном поверењу.

Резултати нашег рада су видљиви на сваком кораку у нашој општини, и иза нас остају дела.

Без подршке човека који се несебично даје, вредно и предано ради и бори се за сваког појединца у Србији, без Александра Вучића, не би Паланка изгледала овако како данас изгледа.

Ми смо овде због наших грађана, а они од нас очекују још нових пројеката. Када имате подршку бирача, тада је све могуће. Доказ да нам верују и да су уз нас јесу и резултати на изборима и све већи број чланова наше странке. Посебно ме радује што су то углавном млади и амбициозни људи жељни рада и доказивања. Зато вас, драге колеге напредњаци, позивам да заједничким снагама докажемо да СНС може још много да пружи нашим грађанима. Морамо да оправдамо поверење које су нам дали, и који оправдано од нас очекују много, рекао је Вучен.

Вучен је посебно захвалио председнику Извршног одбора Српске напредне странке Дарку Глишићу на поверењу и пруженој подршци свих ових година, као и координаторима Српске напредне странке за Смедеревску Паланку, Дарку Јовановићу и Далибору Шћекићу.

Изборна скупштина ОО СНС почела је химном странке „Тамо далеко“ коју је извела оперска дива Љубица Вранеш.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here