Председник Општине Смедеревска Паланка и члан УО НАЛЕДА Никола Вучен добио је признање најчлана НАЛЕД-а из редова локалних самоуправа за 2023. годину на овогодишњим Септембарским сусретима, који се традиционално одржавају у организацији НАЛЕДА.

“Ово је велико и  посебно признање за  Општину Смдеревска Паланка јер до сада никада нисмо имали висококотираног члана једне овако велике, признате и веома утицајне организације”, рекао је Вучен након уручења признања у Белом двору у Београду.

Вучен је додао да је за њега лично, као и за општину коју води већ шест година, ово шанса за аразвој и унапређење у економском, индустријском, привредном, еколошком, културном и сваком другом погледу.

„Захваљујући нашем чланству у НАЛЕДУ, спроводимо свеобухватне реформе које,  како Србију, тако и Смедеревску Паланку, чине квалитетнијим и лепшим местом за живот“, рекао је између осталог Никола Вучен.

Он је на овом значајном признању захвалио Извршној канцеларији на номинацији, колегама и пријатељима из Управног одбора, а посебно извршној директорки НАЛЕДА Виолети Јовановић која, како је навео, посебан акценат ставља на развој градова и општина. 

Национална алијанса за локални економски развој – НАЛЕД je независно, непрофитно и нестраначко удружење које окупља више од 300 компанија, локалних самоуправа и организација које заједно раде на унапређењу услова пословања у Србији.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here