Кошаркашки клуб „Партизан“ објавио је на друштвеним мрежама да ће продаја сезонских улазница почети у среду, 6. септембра 2023. године. Клуб је такође објавио и цене карата.

Најскупља места најватреније навијаче „Партизана“ коштаће 675.000 динара са попустом, односно 750.000 динара у пуној цени уколико желе да утакмице посматрају код клупе тима.

Најјефтиније сезонске карте обезбеђене су за места на јужој трибини и коштаће, највероватније, 10.000 динара. За ту карту неће бити попуста.

Са регистрацијом се почело прошлог понедељка – оне не подразумевају и куповину сезонских улазница, али јесу предуслов која ће убрзати наредни корак. Осим регистрације, сви који желе да купе сезонску карту морају да поседују и чланску карту клуба.

Навијачи са обновљеном сезонском улазницом имаће попуст, док ће они који први пут купују вишенаменску карту плаћати пуну цену.

Клуб је раније саопштио да ће се сезонсе карте куповати у две фазе и да је за њих велико интересовање и то илустровали податком да је више од 30.000 регистрованих навијача који желе да постану власници ових  карата.

Правила за куповину карата су следећа:

  • у првих седам дана продаје, сви власници сезонских карата из сезоне 22/23 биће у прилици да обнове, то јест сачувају своје место. У овој фази могућа је само куповина карте за место које је власник имао прошле сезоне.
  • друга фаза продаје траје четири дана током које власници сезонских улазница из 2022/23 могу да, уколико то желе, у новој сезони промене своје место. За њих и ПЛАТИНУМ чланове који имају право прече куповине биће резервисан овај период ексклузивне продаје.

КК „Партизан“ је својим навијачима поручио и да се након истека првих седам дана обнове старих места, она више неће чувати. На тај начин биће омогућена куповина оних места која нису обновљена у првих седам дана.

  • трећа фаза продаје почиње након протека тих 11 дана током које ће се све расположиве карте наћи у слободној продаји.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here