Mинистар државне управе и локалне самоуправе Александар Мартиновић присуствовао је данас отварању обновљеног шеталишта у центру Смедеревске Паланке, за шта је то министарство издвојило 20 милиона динара.

Реализација овог значајног пројекта још један је показатељ да је Смедеревска Паланка добар партнер Влади Србије, а уједно и пример како из сарадње државе и локалне самоуправе проистекну резултати који су за грађане од немерљивог значаја, поручио је министар Мартиновић после шетње реконстуисаним делом Улице Првог српског устанка, једне од најзначајнијих у Смедеревској Паланци, која наставља традицију некадашњег корзоа кои су Паланчани дуго чекали.

Мартиновић је најавио могућност да Министарство следеће године подржи наставак реконструкције и подсетио на политику равномерног развоја коју спроводе председник Републике и Влада Србије, а у циљу једнаких услова за живот у мањим местима и већим градовима, како би млади остајали у својим родним крајевима.

Мартиновић је додао да је напредак у Смедеревској Паланци видљив, да је на иницијативу председника Вучића, али и захваљујући агилном руководству, у овој општини много тога урађено.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here