На предлог председника Србије и досадашњег председника владајуће Српске напредне странке Александра Вучића, за новог председника СНС-а изабран је Милош Вучевић.

Вучић је за свог наследника претходно рекао да је одан СНС-у, да потиче из добре породице, али и да је посвећен идеји самосталне, независне и просперитетне Србије.

Вучевић је захвалио досадашњем председнику странке Александру Вучићу на 11 година сјајног вођења странке и борбе за Србију и СНС као мотор развоја Србије, поручивши да се политика странке неће мењати.

„Kод нас ово није никакав дисконтинуитет, већ је јединствена прича, отварање новог поглавље  у нашој књизи. Наша политика се неће мењати, остајемо странка мотор развоја наше отаџбине, али и странка која негује и чува традиционалне вредности српског народа, свих грађана Србије, која ће се политички залагати за очување KиМ у саставу Србије, која ће водити рачуна о интересима српске заједнице где год да живе, пре свега на простору бивше Југославије и странка која ће бити најпоузданији партнер предсендику Вучићу – рекао је Вучевић.

Вучић је поручио да СНС никада неће напустити, да је поносан што је све ове године водио, како је истакао, најбољу странку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here