Пошта Србије расписала је и ове године Наградни литерарни и ликовни конкурс „Писмо Божић Бати” који ће бити отворен до 20. децембра, на којеммогу да учествују малишани до 12 година из свих крајева Србије. Резултати наградног конкурса биће објављени 4. јануара 2024. године на свечаној додели награда у оквиру манифестације Зимска бајка.

Радове, у сусрет најлепшем празничном добу године на којима деца треба да опишу, нацртају или насликају како доживљавају празничне радости на тему Божићна бајка, треба послати на адресу: Поштански преградак 900, 11120 Београд 35, наградни конкурс „Писмо Божић Бати”.

Малишани могу да учествују појединачно или колективно, заједно са својим другарима, а преко предшколских и школских установа које похађају.

На полеђини појединачног рада потребно је навести податке о аутору – име и датум рођења аутора, адреса, град/место, контакт телефон и имејл адреса родитеља/старатеља.

На полеђини групног рада наводи се назив, адреса, град/место, контакт телефон и имејл адреса установе или васпитача/учитеља, одељење или васпитна-образовна група, као и број деце која су учествовала у изради. Уз све радове, неопходно је приложити изјаве о сагласности за коришћење и обраду података о ауторима за потребе конкурса од стране Поште Србије (изјаве могу бити и руком писане).

Радове ће оцењивати Комисија коју чине књижевници Милош Јанковић, Гордана Влајић и Александра Михајловић, заједно са колегама ликовним уметницима и дизајнерима Поште Србије.

Пошта Србије, за по шест најбољих радова у појединачној и групној конкуренцији, као и за три специјалне награде додељује ваучере за техничке и друге производе, ваучере за спортску одећу, обућу и другу спортску опрему.

Услови наградног конкурса и обрасци изјава о сагласности доступни су на сајту Поште Србије. За додатне информације на располагању је имејл адреса marketing@posta.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here