АВА шопинг парк у Београду, од 15. до 31. децембра, организује АВА новогодишњи маркет, а викендима богат програм за децу и одрасле у којем ће свако остварити своје жеље, правити украсе и паковати поклоне, али и планирати најмагичнију 2024. годину до сада.

Новогодишње АВАнтура село отвара се у 16 сати, уз Ђ Андреа и наступ виолинисткиње са електричном виолиноми карневал вилењака. Сваког петка ту је карневал Зимска чаролија: 15. децембра Вилењаци са медом Деда Мразом шетају АВА парком и доносе радост и поклоне; 22. децембра Веселе пахуљице са Елзом и Олафом покривају АВА плочнике; 29. децембра Разигране Снешке са Елзом и Олафом уче плесу и уводе у 2024. годину. Сваке суботе и недеље посетиоце чекају и супер занимљиве новогодишње представе.

Музичку магију доноси Хор Чаролија, који ће 16. децембра у 13 сати песмом отворити викенд дружења. У суботу, 23. децембра и 30. децембра ту су и сјајни клинци и клинцезе из хора Солдозар. За успомене и добро дружење, спремљени су Photobooth и детаљи за фотографисање, и обавезно – Деда Мраз. Снежна кугла кућица за играње чека у суботу 16. децембра и 23. децембра од 12-17 сати – што је омиљена забава за децу.

Деда Мраз ће имати много посла, обилазиће бројне локације, а у АВА шопинг парку ће имати додатне помагаче који ће учинити да ова његова станица буде најзабавнија и да се у њој направе и сачувају успомене за сва времена.

Током петнаест дана у децембру посетиоце чека новогодишње АВАнтура село са кућицама и штандовима на којима ће производе излагати газдинства са Авале – газдинство Рајковић, Милић Мед, Лек из природе, Срећна кравица и други. Током три викенда (петак-недеља) припремљен је супер занимљив и богат програм осмишљен тако да сва чула буду у потпуности задовољена.

А ту су и радионице за децу и одрасле, апсолутно магичне: правиће се украси за јелку и онда китити јелкице које ће бити у селу; правиће се и сопствене микстуре мириса и уживати у магији етеричних уља; правиће се такође персонализоване кугле за јелку; писаће се писма Деда Мразу а на посебној радионици увијети поклони купљени током сјајних попуста у АВА шопинг парку. Правиће се огрлице од кристала и учити како да кристали помогну да се креира успешна 2024. година.

За маме и тате припремљене су занимљиве радионице: Фенг Шуи, астро-саветовалиште, лични развој, оснажење за маме, флоритерапија за успешну 2024. годину.

Дођите да заједно украшавамо јелкице које вас чекају у АВА парку а које ћемо касније посадити. На тај начин желимо да допринесемо очувању животне средине и повећању свести да се купују јелке са бусеном, поручили су из АВА парка.

Посебно задовољство биће маскенбала за децу у оквиру АВА новогодишњег села, где ће 24. Децембра од 14-16 сати аниматор направити најбољу предновогодишњу журку.

 АВА шопинг парк је током целе године славио живот и радост, бојио сиве и кишне дане у разним градовима, а круна успешног дружења биће управо у новогодишњем АВАнтура селу за зимске чаролије.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here