Пошта Србије отворила је данас нови национални наградни конкурс ,,100 успешних пословних жена”, за подршку женском предузетништву и бизнисима у власништву жена.

Конкурс је од 8. марта до 8. априла 2024. отворен за све предузетнице и законске заступнице или оснивачице малих предузећа са територије целе Србије, укључујући земљорадничке задруге, занатске радње, установе, удружења, као и за жене носиоце породичног пољопривредног газдинства. Све оне се на конкурс могу пријавити у једноставном поступку, он-лајн пријављивањем на интернет страници http://preduzetnice.posta.rs/.

Критеријуми за оцењивање су поред успешности презентоване пословне активности и бизнис идеје, награде у области пословања или стваралаштва, као и друштвено-одговорне активности. Пријаве ће оцењивати стручна Комисија за спровођење наградног конкурса „100 успешних пословних жена”, објављено је на сајту Поште Србије.

За 100 најуспешнијих кандидаткиња Пошта ће обезбедити бесплатан огласни простор у поштама широм Србије, у виду представљања у брошури која ће без накнаде бити доступна корисницима поштанских услуга, као и њихову презентацију на мониторима у поштама.

Изузетно, за овај трећи по реду национални наградни конкурс Поште Србије, значајно је повећан наградни фонд и ово је први пут да је Пошта Србије за свих 100 будућих победница конкурса обезбедила специјалне награде – едукације на различите најактуелније теме из области вођења и развоја бизниса, које спроводи Привредна комора Србије (ПКС).

Листа наградних едукација обухвата десет радионица на тему маркетинга и техника продаје, вештина асертивне комуникације, дигитализације у пословању, извора финансирања, истраживања тржишта и израде бизнис плана, пројектног менаџмента и умрежавања и наступа на иностраном тржишту.

Конкурс „100 успешних пословних жена” отворен је до 8. априла. Услови конкурса доступни су на интернет страници http://preduzetnice.posta.rs/. За додатна питања на располагању је имејл адреса konkurspreduzetnice@posta.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here