Други круг наградне игре “Узми рачун и победи 2023” почео је данас и извучени су први добитници станова у Београду – Алекса Весић и Бранислав Миодраг.

Вечерас је било прво од укупно пет јавних извлачења, а у игри је било више од 246 милиона рачуна које су послали грађани.

Добитник двособног стана у Београду је Бранислав Миодраг из Батроваца, а место промета рачуна је Шид, Сремски округ.

Добитник једноипособног стана у насељу Земунске капије у Београду је Алекса Весић из Лазаревца. Место промета рачуна је Лазаревац, Град Београд. Ттоком пет извлачења, до 11. новембра, грађанима ће бити подељено 10 станова у Београду – шест у насељу Земунске капије, а четири у блоку 63 на Новом Београду. Право учешћа, као и у претходним колима, имају сви пунолетни грађани Србије који скенирају рачуне, без обзиран на износ, у апликацији “Узми рачун и победи”. До сада је у иновирану апликацију „Узми рачун и победи“ унето 200 милиона рачуна. Извлачење ће бити организована сваке суботе од 14. октобра до 11. новембра, на првом програму РТС-а са почетком у 18 часова. Све информације у вези наградне игре су на сајту www.uzmiracun.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here