У другом од пет извлачења новог циклуса наградне игре “Узми рачун и победи” извучена су још два добитника станова у Београду – Милица Марковић из Крагујевца и Весна Дотлић из Панчева.

Једноипособан стан од 46,48 квадрата у Земунским капијама добила је Милица Марковић из Крагујевца, која је скенирала рачун у вредности од 529 динара.

Добитница другог, двособног стана у Земунским капијама је Весна Дотлић из Панчева и она је скенирала рачун од 398 динара.

У наградној игри учествовало је 998.928 грађана који су преко апликације послали више од 255 милиона рачуна.

У првом извлачењу станове у Београду добили – Алекса Весић и Бранислав Миодраг.

Укупни наградни фонд овог циклуса обухвата 10 станова у Београду, укупне вредности од скоро 1,7 милиона евра. Станови се додељују у пет јавних извлачења, а у свакој од емисија додељују се по два стана.

У прва два извлачења додељна су по два једноипособна и двособна стана, а у трећем извлачењу биће додељена два двособна стана.

У четвртом извлачењу биће познати власници двособног и трособног стана, док ће у последњем извлачењу бити додељени трособни и четворособни стан.

Право учешћа у првом и сваком наредном извлачењу имаће фискални рачуни унети до 12 часова на дан извлачења. Они рачуни који буду регистровани након тога или који не буду извучени у емисији, имају право учешћа у наредном извлачењу.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији. У игри могу да учествују само рачуни који садрже QR код и издати су на територији Србије у складу са Законом о фискализацији, без обзира на датум издавања.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here