ЗАКАЗАНА ДЕСЕТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

0
217

Одборници Скупштине општине Смедеревска Паланка разматраће на седници која је заказана за данас, 9. август 2023. године, Предлог одлуке о ребалансу буџета Општине за 2023. годину, Предлог одлуке о остваривању права на финансијску помоћ за спровођење лечења неплодности поступцима биомедицински потпомогнутог оплођења, Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о уређивању грађевинског земљишта и одређивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта као и Предлог одлуке о отуђењу непокретности из јавне својине Општине Смедеревска Паланка.

На дневном реду је и Предлог одлуке о суфинансирању мера енергетске санације породичних кућа и станова у оквиру пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасност за грађане Србије“ на територији општине за 2023. годину, Предлог одлуке о о давању сагласности на Споразум о раскиду уговора о закупу градског олимпијског базена „Милан Елезовић“, као и измене и допуне Програма коришћења субвенција и измена и допуна Програма пословања јавних предузећа и установа.

На седници ће, поред осталог, раматрати и решење о образовању Општинског штаба за ванредне ситуације као и решење о именовању комисије за спровођење конкурса за избор директора Јавних предузећа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here