Општинско школско првенство у футсалу за основце и средњошколце завршено је победом екипе Основне школе „Олга Милошевић“, у конкуренцији девојчица и екипе ОШ „Херој Иван Мукер“, у конкуренцији дечака. 

Другопласирана екипа девојчица била је из ОШ „Никола Тесла“ Голобок, док су треће место заузеле девојчице из ОШ „Ђорђе Јовановић“ Селевац.

Код дечака 2.место „Вук Караџић“,  док је 3.место заузела екипа  „Олга Милошевић“.

Након основаца на терен су изашли средњошколци. Поредак код девојака је: 1.место место МЕШ „Гоша“ и друго место „Жикица Дамњановић“.

Код момака најбоља је била екипа „паланачке Гимназија“ која је у драматичној финалној утакмици победила екипу МЕШ „Гоша“ , док је трећа  била екипа школе  „Жикица Дамњановић“.

Ово је традиционално најмасовније школско такмичење, раме уз раме са кошарком, где је узело учешће 14 школа из наше општине, а најбољима су додељени пехари.

Од раног јутра све је врило у сали ОШ „Вук Караџић“ јер су прво на паркет ступиле полуфиналне утакмице основних школа, а потом и финалне. Све су то били одлични мечеви, неизвесни до краја.

Такмичење у футсалу наставља се окружним првенством које ће такође бити одржано у Пачанци, када се очекују госте и најбоље екипе из општина Смедерево и Велика Плана.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here