У присуству одабраних званица, отворен је фризерски студио Fashion Style у новом простору, али на старој адреси, у Тржном центру НАМА.

Овај студио је после две деценије рада постао епицентар лепоте и стилизовања, а пријатна атмосфера је учинила да сваки посетилац доживи тренутак апсолутног уживања.

Миша фризер који је стекао репутацију као експерт за негу косе, окупио је тим реномираних стручњака како би створио студио који ће променити вашу перцепцију посете фризеру. Са две деценије искуства, мноштвом задовољних клијената и страшћу према савршеном изгледу косе, Миша и његов тим обећавају да ће свака посета Студио Fashion Style бити незаборавна.

Један од кључних разлога због којих је овај фризерски салон посебан је посвећеност квалитету. У овом салону се користе препарати реномираних светских произвођача, који су познати по својој ефикасности и који су синоним за здраву и лепу косу. Миша брине о коси својих клијената на најбољи могући начин, а поред тога, познат је као експерт за плаву косу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here