Председник Општине Смедеревска Паланка Никола Вучен, са тимом. завршио је отворени пријем грађана са којима је разговарао више од четири сата о проблемима са којима се суочавају и начинима за њихово ефикасније решавање. 

У холу Општине окупило се више од 40 грађана који су дошли да разговарају са председником Општине.

„Суочили смо се и са тужним и веома тешким животним причама и зато ћемо искористити све наше могућности и ресурсе како бисмо помогли људима који тешко живе.  

Било је и оних који су дошли да нас поздраве, упознају и да захвале за све што смо урадили до сада и на томе што је наш град, после више деценија, постао пристојно  место за живот. Такође су нам износили предлоге и идеје за будуће пројекте“, изјавио је Вучен после састанка.

Он је нагласио да ће овакав вид комуникације са грађанима бити настављен и у наредном периоду и позвао све који имају било какав проблем да се одазову позиву за пријем грађана који ће и убудуће бити организован.

Хвала вам што имате поверења у нас, хвала на подршци, лепим речима и поклонима које смо вечерас добили, рекао је председник Општине на крају разговора са суграђанима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here