АКЦИЈА “БОЉА ЦЕНА-ЦЕНА ЗА НАРОД” ПРОШИРЕНА НА ЈОШ 16 ПРОИЗВОДА

0
174

Од среде 20. септембра акција „Боља цена – цена за народ“ биће проширена за још 16 нових производа и то: брашно ТИП 500 и ТИП 400, сунцокретово уље, кисело млеко, маргарин, сирни намаз, црни лук, пасуљ, купус, паштета, виршле, смрзнути грашак, џем, кекс, паста за зубе и сапун.

У оквиру акције „Боља цена – цена за народ“, која је почела 13. септембра и која ће трајати до 31. децембра 2023. године, на константном режиму „акције“ налази се следећих 36 производа: млеко, јогурт, сир бели кришка, јабуке, кромпир, тестенина, пилеће месо (труп), салама у омоту, безалкохолни напици, кафа, храна за бебе, шампон за бебе, купка за бебе, дечије пелене, шампон за одрасле, купка за одрасле, тоалет папир, хигијенски улошци, детерџент за прање судова, детерџент за прање веша, брашно ТИП 500 и ТИП 400, сунцокретово уље, кисело млеко, маргарин, сирни намаз, црни лук, пасуљ, купус, паштета, виршле, смрзнути грашак, џем, кекс, паста за зубе и сапун.

Производи ће у продавницама бити јасно означени знаком „Боља цена“ како би потрошачима било лакше да их нађу на полици и купе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here