Министар финансија Синиша Мали представио је други круг наградне игре „Узми рачун и победи 2024“  и најавио да ће прво извлачење у оквиру јесењег круга бити одржано у суботу, 26. октобра, а последње у суботу, 23. новембра.

У овом кругу, такође, биће пет извлачења током којих ће бити додељно десет станова у Београду, написао је Мали на Инстаграму.

Извлачења ће бити емитована уживо на РТС-у, суботом у 18 сати.

У наградној игри учествују сви рачуни који су учествовали и у првом кругу наградне игре, а нису извучени, плус рачуни који су послати у међувремену, по завршетку првог круга. Дакле, апликација „Узми рачун и победи“ је све време активна и грађани све време могу да скенирају рачуне.

Десет станова који ће бити додељени срећним добитницима налазе се у насељу Земунске капије, два су једноипособна (по 46,7 квадрата), два двособна (по 54 квадрата), пет трособних (72 до 76 квадрата) и један четворособан дуплекс од 102 квадрата.

Укупна вредност наградног фонда, односно десет станова који ће грађанима бити додељени, износи око 1,9 милиона евра (1.901.804,85 евра).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here